BACK OP JE BEELDSCHERM

Week 5 is voorbij! En we zijn zelfs alweer gaande in week 6!
Dus hierbij de weekupdate van week 5! Het was me er weer eentje. Zoals ik vorige week scheef had ik afgelopen week m’n laatste hoge week. Ik wilde proberen om cleaner te eten en te zien wat dat zou doen met m’n lichaam. Dit heb ik dan ook gedaan.
Ik ben vorige week begonnen met m’n avondeten mealpreppen, alles in het voren gekookt en in de vriezer geflikkerd. Ik moet zeggen dat dit me ontzettend goed bevalt. Normaal ben ik nogal een voorstander van lekker vers koken en eten maar dit is toch wel ideaal voor wanneer ik onverwachts weg moet, moet werken of niet thuis ben. M’n eten is klaar, ik kan het zo meenemen en opwarmen (indien mogelijk). Zeker iets wat ik zal blijven doen in deze weken.
Door m’n mealpreps ben ik ook cleaner gaan eten, ik heb geprobeerd m’n macro’s wat meer op te vullen met rijst, groente en vlees in plaats van andere troep. Moet zeggen dat ik me er zeker wel beter op voel, of het ook echt verschil maakt in m’n progressie weet ik niet zo goed. Maar het voelt in ieder geval een stuk voedzamer.

Naast m’n prep is er nog iets veranderd in m’n leven in de afgelopen week. Wegens ontzettend veel geluk, hard werk en positiviteit heb ik sinds afgelopen zaterdagavond een nieuwe baan. Ik ben vanaf nu werkzaam binnen Louis XV in Groningen. Een ontzettend leuk restaurant in de stad met heerlijke Franse gerechten. Mocht je me zoeken, mij kun je vinden in de keuken!
Best bijzonder om in m’n prep te gaan werken in een restaurant en om de lekkerste gerechten klaar te maken voor anderen. Maar ik moet zeggen dat ik er eigenlijk niet eens zo bij stil sta. Het werk is ontzettend leuk, we werken met een gezellig team en ik heb het er enorm naar m’n zin! Ontzettend blij mee en zeker iets wat ik voor een langere tijd wil doen!

Dit gezegd hebbende, even weer terug naar het onderwerp van gesprek: prep.
Afgelopen weekend heb ik weer een check-in met foto’s, gewicht van elke dag en macro’s van elke dag naar m’n coach gestuurd. Ze was ontzettend tevreden, blij met hoe het gaat en er is dan nu ook eindelijk besloten om m’n macro’s omlaag te gooien en meer cardio te gaan doen. Dit betekent ook dat ik vanaf dit moment m’n macro’s EXACT moet aantikken, op de gram na. Iets wat we al een beetje hebben geprobeerd, en waar ik al enigszins aan was gewend, maar nu gaan we dus volle bak voor de precisie!
Het valt me allemaal erg mee gelukkig, m’n calorieën zijn ongeveer met 150 omlaag gegaan en ik zal nu 2x 20 minuten LISS doen en 2x 10 minuten HIIT doen.
Eerst deed ik 2x 30 minuten LISS per week. Zelf vind ik HIIT ontzettend leuk om te doen dus ik ben eigenlijk wel blij met deze verandering.

Ondanks de tevredenheid van Alex heb ik zelf eigenlijk nog wel wat punten waar ik aan wil werken. Over het algemeen ben ik al ontzettend blij en tevreden met hoe het gaat en hoe ik er so far uitzie. Zoals velen van jullie weten heb ik de afgelopen tijd heel hard gewerkt aan m’n rugwijdte en ik moet zeggen dat dit ontzettend lastig  is om op te bouwen. Ik heb al een aantal hele goede oefeningen hiervoor, en er is zeker progressie gemaakt, maar nog lang niet genoeg.
Daarnaast verdienen m’n hamstrings nog wel wat aandacht. Ook die train ik al een stuk meer dan eerder maar ik denk dat ik die nog maar wat extra ga meenemen in m’n schema’s. Mocht je nou nog echt goede tips hebben voor lats of hamstrings, stuur me dan vooral een berichtje!

Prep begonnen, nieuwe job, eten omlaag, extra cardio, en motivatie is skyhigh. Ik kan niet geloven dat het nu echt is begonnen. Het uitpakken van m’n fatass is begonnen en ik blijf kei- en keihard werken om alles zo goed mogelijk bij te houden. Ook ik zal mezelf eens wat vaker een trap onder de kont moeten geven, nog wat harder werken en meer reps eruit gooien, maar ik weet dat ik dit kan. Ik heb er belachelijk veel zin in, heb m’n mind (nu nog) helemaal onder controle en heb er enorm veel vertrouwen in.
Ik bof ontzettend met allemaal lieve mensen om me heen die me hier (nu al) doorheen helpen en steunen. Een lieve vriend die er elke dag (en nacht) voor me is, net zo precies eten afweegt als ik en me ontzettend steunt, ontzettend lieve vriendinnetjes die me vandaag al een appje sturen omdat m’n prep vandaag begint, twee geweldige coaches en een geweldig, ondersteunend team. Zo blij met jullie, ik kan niet verwoorden hoe dankbaar ik daarvoor ben. We’ve got this.

Ook jij, lieve lezer, enorm bedankt voor de tijd en moeite om deze updates te lezen, de likes en de liever berichtjes die ik krijg!

Ik ga er keihard voor werken, ik ga voor goud!

Liefs,
Anne

 

Advertisements